Homepage
foto's Stichting Prehistorische Nederzetting Flevoland (SPNF)

Reacties

Enkele reacties van bezoekers:

Ook een reactie? Mail deze naar: info@swifterkamp.nl, of reageer op Facebook, of Twitter

 

Lieve Mensen van SPNF,

Wij hebben al een paar maal een geweldige dag/avond beleefd op jullie geweldige prehistorische nederzetting!  

Jeroen en Marije


Ik wou even zeggen dat ik het afgelopen dinsdag heel leuk heb gevonden. De kinderen ook: ze noemden verschillende dingen als leukst: het broodje maken, het vuur maken met de vuursteen, maar er werd ook genoemd dat ze het heel leuk vonden de hutten en huizen van binnen te zien.
 
En ik vind dat jij het ook heel leuk doet.
 
We hebben de snorrebotten ook nog met z'n allen bespeeld op het schoolplein!
 
Volgend jaar heb ik weer groep 6. Met geschiedenis beginnen we altijd met de prehistorie, dus ik zit er sterk aan te denken volgend jaar vrij snel weer te komen met mijn nieuwe groep. Een bezoek aan jullie is heel geschikt als inleidende les voor de steentijd.

meester Rax 


In oktober zijn wij met onze buurt een weekend in het Swifterkamp geweest. Super! We hebben 2 dagen in jutezakken rond gelopen (hoort er wel bij hoor, om het sfeertje compleet te maken!!) en hebben ons prima vermaakt. Ook de kinderen hadden het er heerlijk. Tip voor 's avonds bij het kampvuur: huur een troubadour in!

L. van Hunen

 


De weergoden waren ons dit jaar tijdens de Living History Day wel goed gezind en dat heeft iedereen kunnen merken ook, wat een drukte zeg!! Ik heb me zeer goed vermaakt met de vele geinteresseerde mensen, volgend jaar ben ik weer van de partij:-)

Iedereen bedankt voor de goede zorgen.

groetjes,

Niels

 


Ik denk nog met heel veel plezier terug aan ons 25 jarig huwelijksfeest wat wij in de midzomernacht op de pre hebben mogen vieren alsnog onze hartelijke dank voor het gebruik van de pre-lokatie al hebben we weinig geslapen het was heerlijk met het vuur en de oven en de live ierse muziek van John Cameron en zijn band uit Almere.

MJ

 


Hoi mensen van de SPNF,
Vandaag heb ik met mijn zoon Tobias (6) de Living History dag bezocht. We hebben Vikingen gezien, prehistorische ' huizen' bezocht, broodjes gebakken boven het vuur, geleerd hoe een prehistorische tuin er uit ziet (mijn neef Laurens werkt daar elk weekend het vuur uit de sloffen!), heel veel gehoord over hertengeweien, appelsap, potten bakken en klompen maken. Kortom: het was een erg leuke dag. We zijn blij dat we zijn gekomen!
Bedankt voor een prima uitje!

Else Kingma


Leuke kraam hadden jullie op de vereningingenmarkt.
Kom zeker ff langs op de nederzetting.

'Roerdomp'

 


wat een mooi terrein hebben jullie zeg, Naar aanleiding van het stukje in de Metro over het kamp ben ik erg nieuwschierig geworden.
Ik ben toen in de auto gestapt en gaan rondneuzen in de buurt (omdat een kamp nog bezig was). Later op de middag was het terrein vrij en ben ik erop geweest.
Wat ontzettend mooi. Het terrein, de boerderijen/huizen. Die kleine gebouwtjes. En dan ook nog allemaal ooievaars die daar rondvliegen. Echt een mooi totaalplaatje.
Ik kom graag nog een keertje langs!

Johan

 


Ik ben op kamp geweest hier!!!
En ik vond het echt heeel gaaf. Heb hele leuke dingen gedaan en het was heel leuk om in de prehistorische huizen te slapen.
Ben er wel een beetje vies van geworden, maar dat is niet erg.
En er zijn helemaal geen ratten!!!

Ik vond het leuk!!

Muriel


Ook een reactie? Mail deze naar: info@swifterkamp.nl