Homepage
foto's Stichting Prehistorische Nederzetting Flevoland (SPNF)

Corona & Swifterkamp

Strenge regels vanuit de overheid over bijeenkomsten van meer dan 3 personen

Op het moment gelden er, in verband met het Coronavirus, vanuit de overheid strenge regels rondom samenkomsten van meer dan 3 personen. Dit houdt in dat het ook bij ons vrijwel onmogelijk is om als groep uw vakantie te houden. Op 21 april vind vanuit de overheid een heroverweging plaats rondom deze regels. Wij bekijken per dag wat dit betekent voor Swifterkamp en volgen uiteraard strikt de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. 


Ik heb een boeking staan op Swifterkamp, kan ik deze annuleren?

Voor het annuleren van een boeking gelden de annuleringsvoorwaarden die op de website vermeld staan. Een annulering dient altijd schriftelijk (kan ook via de mail) te gebeuren. Als u een boeking heeft staan in de periode tot 3 mei, of op een later tijdstip maar twijfelt u nu al of dat door kan gaan, neem dan altijd contact met ons op via info@swifterkamp.nl. We proberen in eerste instantie het arrangement te verplaatsen naar later in het jaar. Het kan zijn dat verplaatsen niet lukt. We zijn dan helaas genoodzaakt de boeking te annuleren, hoe vervelend we dat ook vinden.

Bezoek aan Swifterkamp

Swifterkamp blijft voor dagjesmensen op woensdag en zondag geopend. Daarbij verzoeken we u wel de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen en afstand tot elkaar te bewaren. Als blijkt dat het te druk wordt, en de afstand tot elkaar blijkt een probleem te worden, sluiten we alsnog de deuren.
 

Geplaatst op: 25/03/2020

terug naar de vorige pagina